Бий своїх, щоб чужі боялися

Нацкорпус продовжує підтримувати імідж лицемірної мразоти. Не так давно вони організували кампанію проти нападів на націоналістичних активістів. Приводом до початку активних дій стали за підрахунками нацкорпусу 56 нападів скоєних з 2014 року на націоналістів. Тому вони вийшли на акції протесту, щоб заставити поліцію захистити їх від нападів прокремлівської агентури. Запитаєте, де тут лицемірство?

А в тому, що за напад на їх побратима Віталія Устименка в Одесі як вияснилося стояли не послідовники Путіна, а представники азовського руху. Підозрювані по справі Станіслав Р. та Юрій Г. екс-бійці полку «Азов», члени «Національного корпусу» і військовослужбовці 54-ої мехбригади.

Віталій Устименко

І це далеко не все лицемірство, якщо придивитися на фото знизу, то серед жертв нападів можна побачити Котова – активіста Чорного Комітету, на якого здійснили напад теж ідеологічні брати із С14.

Сам Нацкорпус відзначився не одним нападом на соціальних активістів та розгоном мирних заходів. Недавно вони жорстоко порізали активістів Чорного Стягу.

Що взагалі ще можна додати про покидьків, які заради просування власних інтересів ріжуть активістів та нападають на своїх побратимів. А потім розповідають про напади на них. І вимагають поліцію розібратися.

Таким лицемірним поглядам і вчинкам не повинно бути місця у цивілізованому суспільстві.

В продовження до історії про лицемірство Нацкорпусу

Вже після публікації статт Нацкорпусу випустив офіційну заяву, що один із підозрюваних, а саме Станіслав Руденко, ніколи не був членом азовського руху. І знову вони просто взяли, й обманули. Напевно, вони забули про те, що інтернет все пам’ятає. На його просторі залишилося безліч фото де Станіслав Руденко ходить на заходи Азова й де він позує з шевронами Азова. Зразу згадується напад у Львові, коли серед нападників помітили людей в футболках Нацкорпус. Цей випадок широко розтиражували. І Нацкорпус, щоб зберегти свій імідж в медіаполі, теж відхрестився від нападу, аргументацією, що футболки НК, може одягти хто завгодно. Напевно й у випадку Руденка, той просто любив одягати шеврони Азова, а офіційні пабліки азовського руху, просто так публікували його фото, і чисто випадково підписували його як бійця полку Азов. А можливо, хтось просто забрехався, в спробах приховати свою темну діяльність.