Шукаємо редакторів!

Ми живемо в епоху інформаційних технологій, де інтернет вже давно став чудовим майданчиком для ведення пропагандистських робіт. Наш колектив прагне створити цікавий та розвинутий анархістський медіа-проект. І в цій важкій справі нам не обійтися без вашої підтримки.

Якщо ви ввмієте писати тексти, хотіли б вести свою рубрику на сайті, або навчитися створювати цікавий контент, то ми чекаємо на вас в нашій команді авторів. Навіть якщо у вас немає практичного досвіду, але є бажання допомогти, ми вас всього навчимо. Також нам не обійтися без людей, які б могли оперативно редагувати помилки в текстах перед публікацією.

Ми не плануємо зупинятися на текстових публікаціях, і вже активно працюємо над налагодженням зйомки відео. Оскільки відеомонтаж – вкрай трудомісткий процес, який займає багато часу, зараз наші волонтери не можуть впоратися з обсягом робіт. Багато цікавих ідей так і не були реалізовані, а деякі перетворилися в справжні довгобуди. Відеоконтент вже давно витісняє текстовий і те, що анархісти ще досі його не освоїли, ми вважаємо великою проблемою. Якщо ви вмієте працювати з відеоредакторами, та хочете допомогти в створенні цікавих відео то обов’язково пишіть нам.

Для того, щоб наш контент був не тільки цікавий, а й привабливо оформлений, нам не обійтися без допомоги дизайнерів. Необхідні люди які вміють малювати, працювати з графічними редакторами Adobe Photoshop, CorelDRAW, GIMP та іншими.

Зараз охоплення наших медіа майданчиків катастрофічно маленьке, і щоб його наростити не обійтись без допомоги людей які були готові на постійній основі займатися репостами в соцмережах, розповсюдженням новин по різних відкритих майданчиках, чатах, групах в інтернеті. Для цього не потрібно мати особливих умінь, ми в свою чергу організуємо інструктаж, де пояснимо, як це можна робити найбільш ефективно.

Загалом, створення якісного медіапроекту – необхідна для руху справа. Ви можете займатися його розвитком незалежно від того в якому регіоні ви проживаєте, які маєте стартові навички (ми всього вас навчимо) головне – це бажання. Для того, щоб долучитися до нашої команди пишіть на електронну пошту [email protected] або в телеграм https://t.me/recruitRD .