Що б ми без них робили

А ми продовжуємо нашу регулярну рубрику “Що б ми без них робили”. Героями фільмів часто є круті копи з розвинутим дедуктивним мисленням, завдяки якому вони з легкістю розплутують важкі справи. У реальному житті також є багато розумних поліцейських. Щоправда, вони не користуються своєю кмітливістю, щоб ловити злочинців. Нам варто усвідомити, що роль «доброго поліцейського» відведена лише для акторів кіно, натомість у реальному житті вони б’ють, катують людей та продають наркотики. Один із таких «кмітливих» представників цього роду діяльності, між іншим, начальник львівського відділу боротьби з наркотиками, спочатку продав героїн чоловікові, далі вирішив на цьому не зупинятися й наступного дня знову навідався до нього та почав вимагати хабар, погрожуючи відкрити кримінальну справу за розповсюдження тих наркотиків, що сам йому і продав.

Поліцейські часто «кришують» наркоторгівлю та ще частіше фабрикують справи, підкидаючи наркотики для підняття статистики розкриття « злочинів » . Подібним нікого не здивуєш, але інколи трапляються й такі особливі індивіди, як наш сьогоднішній герой, що встановлюють  нові рекорди цинічності в бажанні збагатитися ціною зламаних життів.

Людство не багато би втратило без інституту покидьків, які без докорів сумління, під прикриттям закону, займаються різним бандитизмом й ув’язнюють невинних людей, щоб отримати більшу премію.