Спонсор світової революції. СБУ повідомила про російський слід в організації протестів в Парижі.

СБУ на своїй сторінці на фейсбук опублікувала пост, в якому звинуватила Кремль в організації провокацій в Парижі, нібито зроблених для дестабілізації ситуації в Європі. Нібито за спиною мирних мітингувальників російські провокатори вдаються до організації безладів та актів насилля. Також, за інформацією СБУ, російські спецслужби мають організувати аналогічні провокації у Бельгії, Німеччині, Іспанії, Болгарії та інших європейських країнах. Як зазначив Голова СБУ Василь Грицак: «Міжнародні кордони не є перепоною для російської гібридної агресії. Брудними методами Кремль руйнує європейську стабільність, бо бачить у ній загрозу для себе».

І знову наші спецслужби продовжують пов’язувати всі протести з Кремлем. Спочатку СБУ проводила репресії проти активістів в Україні. Тепер почала обвинувачувати французів, які борються проти підвищення цін на паливо та політики свого уряду в фінансуванні з Кремля. Протести Франції вже стали своєрідним символом та прикладом того, як люди можуть організовано давати відсіч – сьогодні, небезпечним для нашого уряду. Адже ціни на те ж паливо в Україні вже давно зростають шаленими темпами, паралельно з іншими гострими соціальними проблемами. Тому головним “провокатором” протестів у нас не всюдисущі агенти Кремля, а чиновники, які розтягують собі по кишенях наше майно. Саме їх злочинна політика найкраще переконує людей в необхідності протестів. Поки що уряду вдається маніпулювати темою війни, щоб стримувати справедливий народний гнів. Людей залякують зовнішніми загрозами й провокаторами, проводять реформи, спрямовані на збільшення прав поліцейських, нарощують патріотичну пропаганду. Щирому патріоту, як відомо, ніколи виходити на акції протестів, бо Путін нападе. Група при владі робить все можливе, щоб закріпити своє панівне положення, щоб мати можливість і далі безкарно красти з наших кишень.

Протести проти влади вигідні не РФ, а нам. Вони, поки що, – єдина можливість для нас відстоювати своє право на краще життя.