Свято лицемірства

Тут Порошенко вирішив погратися в соціального борця. В Україні зараз загострилася проблема з невиплатою зарплат листоношам Укрпошти. Через нестачу фінансування закриваються відділення в селах. Це катастрофічно, оскільки саме листоноші видавали пенсії селянам, які не мають можливостей отримати їх самостійно. Таким чином, самих робітників Укрпошти звільняють, не виплачують зарплати, а селяни залишаються без пенсій. І тут Порошенко, передягнувшись у захисника знедолених, порадив голові Укрпошти зменшити свою зарплату та зберегти робочі місця листоношам. Сам голова Укрпошти Ігор Смілянський – та ще мерзота. Відповідно до декларації, його зарплата за минулий рік склала 3 958 541 гривню, тобто 329,8 тисячі гривень на місяць. І це тільки офіційно, хто знає скільки ще грошей він приховав від декларації. Напевно, йому цього було мало, тому він вирішив зекономити на людях.

Але як же лицемірно з боку Порошенка робити такі поради своєму колезі. Він сам має величезні статки за плечами, до того ж, отримує зарплату з наших кишень і має бізнес, який так і не продав. І весь час ця потвора вигадувала нові податки та підвищувала старі тарифи. Просила нас потерпіти і затягнути потужче паски. А тепер він переодягнувся й удає, що відстоює наші права перед знахабнілим головою Укрпошти.

Стара притча про хорошого царя і поганих бояр тут не пройде. Ми розуміємо, що ці покидьки – частина єдиної злочинної системи і, ховаючись один за одним, вони разом обкрадають народ.