П’яний керівник нацполіції заявив, що без нього настане пи***ць

Тут Зозуля, керівник патрульної поліції в Києві, на одному з корпоративчиків для поліцейських заявив, що без нього та його колег в Україні наступив би повний крах, і вулиці потонули в беззаконні: – “Без нас в країні настане пи*дець, с*ака”. У зв’язку з цим ми розпочинаємо рубрику “Що б ми без них робили”, в якій будемо публікувати новини про свавілля оновленої поліції. Ці покидьки уже встигли і демонстрації порозганяти, і людей покатувати. Їм всіма силами намагаються відбілити репутацію, знімають фільми, рекламують на бігбородах та створюють привабливі агітаційні ролики. Але зміна форми не змінює суті вірних псів-захисників нашої влади. Це моральні покидьки, які втратили на службі сумління, схиблені від влади. Вони не соромляться застосовувати насильство в своє задоволення. За цей рік ми бачили не один випадок побиття і знущання з людей.

Ось тут наші браві поліцейські долучилися до побиття 81-річного чоловіка, конструктора гордості України , літака “Мрія”. На нього напали хулігани вночі, а поліцейські допомогли. Допомогли злочинцям бити чоловіка, спочатку його побили ногами,а потім наділи наручники і потягли в поліційне авто. Після вони виправдовувалися, що переплутали і побили не того.

А тут наші браві захисники під оковитою побили жінок у День поліції. Жінку разом із родичками незаконно затримали на станції метро, завели до кімнати і роздягли, після чого п’яний правоохоронець жорстоко побив їх кийком. У постраждалих залишилися велечезні гематоми після зустрічі із своїми захисниками. Взагалі , побиття людей в метро це уже якась нова схиблена мода у поліцейських, новин про аналогічні випадки у багатьох регіонах України було занадто багато в цьому році.

Поліцейські не цураються бити й тих людей, які викликають їх на допомогу. Наряд патрульної поліції отримав виклик від громадянина про те, що біля його будинку велика яма, з проханням прибути, зафіксувати це. Після прибуття на місце, патрульні вирішили замість нудного складання протоколу просто побили людей ногами. Сподіваємося, потерпілі засвоїли урок, відчувши на власній шкірі, якими саме методами ці покидьки захищають народ.

Подібних випадків кричущого свавілля шалено багато. Що найжахливіше, всі вони є лише ілюстрацією того, як низько людина падає, отримавши владу. На робочому місці вони б’ють людей за наказом своїх начальників, б’ють на мітингах, демонстраціях і допитах. А далі, навіть, без команди зверху, вони продовжують культивувати насильство на вулицях. Однозначно, такі “захисники” нам не потрібні. Багато людей, які стали жертвами поліцейської “справедливості”, мовчать. Вони бояться і не мають до кого звернутися за допомогою. Державні медіа прославляють поліцію, тому дуже важливо висвітлювати свавілля поліцейських та викривати їх злочинну суть, указувати на системні помилки, що породжують монстрів, та показувати альтернативу. Це перший крок, щоб змінити цю бандитську систему.