Нацисти ненавидять свою націю

Якщо ви думали, що праві націоналістичні ідеології засновані на любові до своєї нації, то вас обдурили. Насправді праві не захищають права і свободи своєї нації, а вважають її представників за бидло. За нерозумну худобу, якій потрібен пан – і не дай бог дати їй право самостійно розпоряджатися власним життям: за версією правих у людей не вистачить розуму і вони все зруйнують.

Ось і білий вождь Андрій Білецький підтвердив ще раз цю позицію. Новий президент Зеленський в своїй агітації використовує популістичні лозунги на кшталт розбудови прямої демократії та системи референдумів. Чому пряму демократію не можливо встановити згори, ми розписували нещодавно в статті про парламентську боротьбу. Про популізм нового президента ще обов’язково поговоримо, а зараз нас більше цікавить саме реакція Білецького на ці лозунги. В одному зі своїх інтерв’ю він заявив: «Навіщо тоді взагалі президент, якщо свої рішення, плани та обов’язки він буде перекладати на референдуми». Взагалі, сама думка дуже правильна, ми теж вважаємо, що президент і парламент не потрібні, якщо всі рішення народ може приймати напряму. Але правим цього не зрозуміти, вони не хочуть свободи для свого народу, а хочуть поставити свого ідеологічно “вірного” пана, який буде приймати рішення за темний народ.

Ми не вважаємо народ за бидло. Більше того, ми є частиною того народу, який політики й праві вважають за бидло. Ми розуміємо, що суспільство краще за всіх знає свої проблеми й найбільш вмотивоване, щоб їх вирішити. А вся націоналістична ідеологія будується на зневазі й ненависті до свого народу.