Вісники тотального стеження

Тим часом в Україні Великий Брат продовжує розповсюджувати свої тенети. Технологія камер, які розпізнають людські обличчя, вже давно тестується в Києві. Зокрема, їх встановили на всіх станціях метро. Також їх поступово планують встановити у школах, дитсадках, лікарнях, театрах та музеях. І, звісно, їх активно встановлюють у людних місцях. 

Звичайно, чиновники розповідають про те, як ці камери допомагають боротися зі злочинцями. Деякі люди навіть радіють встановленню таких камер, ніби це дозволяє зробити міста безпечнішими. Хоча насправді розвиток технологій стеження робить людей беззахиснішими перед свавіллям чиновників. Ми віддаємо свої особисті дані в руки злодюжок і шахраїв, які плювати хотіли на нашу безпеку. Вони грабують нас щодня й активно намагаються боротися з людьми, яким такий стан справ не подобається. 

Державний апарат чиновників – це найбільший злодій.  І жахливо, коли в його руки потрапляють такі потужні інструменти стеження. Він обов’язково буде користуватися ними для нарощення контролю над нами.