Протести заважають працювати чиновникам

На жаль, ще в багатьох людей теплиться віра в добрих чиновників. Що оновлення влади, усунення “поганих” чиновників і заміна їх на “добрих” – дійсно дієва стратегія. В Україні пройшли вибори, до влади прийшло багато нових облич. Але окрім косметичної зовнішньої сторони нічого й не змінилося. 

Ось і новий президент, який намагався створити довколо себе образ звичайної людини із народу, почав жалітися, що постійні акції протесту заважають його чиновникам працювати. І звичайно ж грають на руку Кремлю. Куди ж у нас без нього. Обличчя чиновників змінюється, а риторика в них залишається такою ж самою. У всіх бідах винуваті агенти із-за кордону, протести створюють поганий імідж для країни і заважають нормально розвиватися. Потрібно бути терплячим, і мудрий уряд все сам повирішує і приведе нас до світлого європейського майбутнього. Але не зараз – зараз економічна ситуація погана, попередники ж розграбували країну. А ось через 7 років будуть у вас зарплати як у Польші.

В реальності головною нашою проблемою є самі чиновники. Вони обманюють обіцянками світлого майбутнього, коли самі вже сьогодні обкрадають нас і створюють собі безтурботне життя. Протести – це єдиний дієвий спосіб боротьби із ними. Вони бояться їх, як ладану. Тому й намагаються всіма силами дискредитувати протест.