7-14 листопада тиждень спільних дій пам’яті Нестора Махна

В Україні виник один із самих масштабних анархістських рухів у світі – Махновщина. Вона стала проявом прагнення нашого народу до свободи самостійно розпоряджатися своїм життям. Зараз нам намагаються нав’язати, що сучасна Україна і є та сама свобода за яку боролися покоління нашого народу. Але краще жити стало лише українським чиновникам, які зайняли місце польських панів, і радянської диктатури. Народ залишився таким же бідним і безправним.

Махно також боровся за Україну, але боротьба українських анархістів була не за абстрактну “свою країну”. Вона була за вільну країну без бідності та влади багатих, де люди, а не чиновники самостійно керували б своїм життям. Потрібно пропагандувати й популяризувати справжніх героїв, які боролися за свободу для всіх, а не за зміну чужих диктаторів на своїх. Саме тому 7 листопада в день народження Батька українського анархізму, ми оголошуємо агітаційну кампанію.

Приєднуйся до неї у своєму місті. На каналі будуть поступово публікуватися матеріали для ведення агітації. Звіти про свою діяльність відправляйте на пошту [email protected] або бота @rdcontacts_bot