Наш Маніфест

Ми, Революційна Дія , проголошуємо цим маніфестом зародження нової анархічної сили.

Ми — послідовники Махна, вважаємо, що капіталізм та держава — є інструментами пригноблення трудового народу України і світу. Ми — всі пригноблені та незадоволені, всі ошукані та пограбовані, всі ті, кому не поталанило народитися в сім’ї олігарха, чиновника або депутата — шукаємо справедливості та правди.

Куля буржую — зашморг менту!

Від Залізняка до Махна — український народ виборював у панів право вільно жити та самим розпоряджатися своєю долею, організовувати господарство. Махновщина стала вираження волі трудящих мас: їх невизнання ані панської Української республіки, ані більшовицької влади комісарів.

Мир хатам — війна палацам!

Ми не віримо партіям — вони обслуговують корисливі інтереси капіталістів. Ми не віримо церкві — вона веде пропаганду рабства та покірності багатіям і можновладцям. Існуючі соціально-політичні інститути не відповідають та не можуть задовільнити потреби людей, тому вони мають бути замінені більш прогресивними формами організації суспільства.

Влада народжує паразитів — хай живе анархія!

Ми вважаємо, що суспільство має бути організовано на принципі безперервної прямої демократії у формі трудових асамблей. Лише така соціальна організація дозволить раціонально використовувати Земні ресурси, яких є достатньо, та задовольнити потреби людей.

Хай живе соціальна революція!

Ми проти будь-яких форм дискримінації. Ми проти дискримінації жінок, що пропагується церквою, релігією та “прогресивними” філософськими течіями. Ми проти дискримінації мігрантів, змушених капіталом міняти місце проживання. Ми проти дискримінації за кольором шкіри. Ми проти дискримінації на підставі віку.

З пригнобленими проти гнобителів — завжди!

Ми вважаємо, що кожен народ має право на самовизначення, що виражається у вільному використанні власної мови або інших культурних атрибутів. Ми вважаємо, що лише братство всіх народів дозволить повноцінно реалізувати право на самовизначення кожного народу і збагатити людську культуру. Ми проти націоналізму. Ми вважаємо, що народи ділять Землю і тому всі народи мають рівне право на користування територією Землі.

За міжнародну солідарність!

Страшна смерть буржуям — гідне життя біднякам!